BELEEF NU JOUW DROOMHUIS - 't Gouwe

BELEEF NU JOUW DROOMHUIS

25 november 2020

Via deze link wordt jouw droom werkelijkheid en loop je door jouw toekomstige woning. ’t Gouwe is erg geschikt voor professioneel thuiswerken. Je vindt hier een goede balans tussen wonen en werken in de ruime atelierwoning.

De eerste 17 kopers krijgen een IKEA cadeaukaart ter waarde van €2.000-,! Maak dus snel een afspraak bij de makelaar en ontvang bij de koopovereenkomst jouw cadeau. Met deze kaart kun je jouw gehele multifunctionele kamer (online) inrichten via “Relaxed Thuis x Werken”. In de bovenstaande afbeelding is een voorbeeld te zien van een volledig ingerichte thuiswerkplek met IKEA meubelen.

ONDERNEMEN AAN HUIS

’t Gouwe is de ultieme plek waar wonen en werken samengaan. De atelierwoningen bieden de ruimte om professioneel thuis te werken of een leuke zaak aan huis te starten.

Als Waddinxvener geniet je van het dorpse karakter en profiteer je tegelijk van de centrale ligging, midden in de Randstad en nabij belangrijke uitvalswegen. Ook is station Waddinxveen De openheid en bereikbaarheid zorgen ook voor een stedelijke mentaliteit, terwijl rust, ruimte en groen nooit ver weg zijn.

Wil je de sfeer ook graag in het écht proeven? Maak gerust een afspraak met de makelaar via nieuwbouw@depater.nl. Je kunt ook op zaterdagen terecht voor een afspraak. Tijdens de fysieke tour wandel je door de daktuin en de parkeergarage. Vanaf de daktuin kun je alvast per bouwnummer jouw uitzicht bewonderen.

Delen: