Happy Holidays - 't Gouwe

Happy Holidays

29 december 2020

Het team van ’t Gouwe wenst jou en jouw naasten een gezond en gelukkig 2021 toe!

Dit jaar was een bijzonder jaar waarin de verkoop van de 23 woningen in hartje Waddinxveen van start is gegaan. ‘T Gouwe bestaat uit terras-, dek- en atelierwoningen. Van deze woningen zijn er nog maar een aantal atelierwoningen in verkoop. Hieronder vertellen wij meer over het unieke woon- en werkconcept van ’t Gouwe. Bekijk hier ook de VR tour om jouw droomhuis te beleven!

ONDERNEMEN AAN HUIS
’t Gouwe is de ultieme plek waar wonen en werken samengaan. De atelierwoningen bieden de ruimte om professioneel thuis te werken of een leuke zaak aan huis te starten. De eerste 17 kopers ontvangen een IKEA cadeaukaart ter waarde van € 2.000-,. Met deze kaart kun je jouw gehele multifunctionele kamer (online) inrichten via “Relaxed Thuis x Werken”.

Als Waddinxvener geniet je van het dorpse karakter en profiteer je tegelijkertijd van de centrale ligging, midden in de Randstad en nabij belangrijke uitvalswegen. Ook is station Waddinxveen De openheid en bereikbaarheid zorgen ook voor een stedelijke mentaliteit, terwijl rust, ruimte en groen nooit ver weg zijn.

Wil je de sfeer ook graag in het écht proeven? Maak gerust een afspraak met de makelaar via nieuwbouw@depater.nl. Je kunt geheel coronaproof ook op zaterdagen terecht voor een afspraak. Tijdens de fysieke tour wandel je door de daktuin en de parkeergarage. Vanaf de daktuin kun je alvast per bouwnummer jouw uitzicht bewonderen.

Delen: