HOERA DE BOUW IS GESTART - 't Gouwe

HOERA DE BOUW IS GESTART

18 juni 2021

Hoera! We hebben wat te vieren, want de bouw van ’t Gouwe is gestart!.

Vorige week hebben we alle kopers een save the date verstuurd voor “The Taste of Waddinxveen”, om op zaterdag 26 juni samen de start bouw te vieren. In verband met de coronamaatregelen zijn deze week, in aanwezigheid van wethouder Martijn Kortleven, de eerste stenen van ’t Gouwe gelegd door de gemeente Waddinxveen, ontwikkelaar MRP, aannemer Banbouw en een van de kopers. Samen wordt er gebouwd aan één van de laatste fases van het winkelhart Gouweplein. Benieuwd naar deze dag? Bekijk dan hier het filmpje.

De uitnodiging voor The Taste of Waddinxveen met het programma hebben alle kopers van ’t Gouwe vandaag ontvangen. Heb je hier vragen over? Neem dan (op werkdagen) contact op met Safae Zaaj via 06-39268799 of safae.zaaj@mrpdevelopment.nl.

Waddinxveen: ‘Veel te doen alles dichtbij’
“Veel te doen, alles dichtbij”, dat is kenmerkend voor Waddinxveen. Het dorp ligt in de provincie Zuid-Holland, midden in het Groene Hart, met 30.000 inwoners. Waddinxveen ligt heel centraal, midden in de Randstad, en dichtbij belangrijke uitvalswegen. ’t Gouwe ligt aan het Gouweplein, een supergezellig winkelcentrum in het hart van het dorp met alles erop en eraan. Rust, ruimte en groen zijn nooit ver weg. Het is relaxed wonen in hartje Waddinxveen.

Delen: