Hoogste punt ’t Gouwe gevierd - 't Gouwe

Hoera het hoogste punt ’t Gouwe is bereikt!

5 november 2021

Het hoogste punt van de 23 woningen van het nieuwbouwproject ’t Gouwe is op vrijdag 5 november met de kopers, ontwikkelaar MRP, aannemer BanBouw en De Pater Makelaardij gevierd. Samen wordt er gebouwd aan de laatste fase van het winkelhart Gouweplein.
 
De kopers Conny Edam en André Romeijn hadden de eer om de vlag te hijsen tijdens de viering van het hoogste punt. Eén van de woningen kon worden bekeken en op de daktuin konden de kopers onder het genot van een drankje en hapje met elkaar de voortgang van de bouw verder bespreken.

Wonen in ’t Gouwe in Waddinxveen: ‘Veel te doen alles dichtbij’

De 23 grondgebonden woningen van ’t Gouwe liggen met de voorzijde aan het Spoorpad. Aan de achterzijde op de 1e verdieping  is een privéterras dat grenst aan de bestaande gezamenlijke daktuin. De woningen zijn zodanig ontworpen dat er rekening is gehouden met professioneel thuiswerken.

Het aangrenzende gevarieerde winkelcentrum Gouweplein is zeer goed bereikbaar met de auto via de A12, N207 en N454 en beschikt over 900 overdekte parkeerplaatsen voor het winkelend publiek. Daarnaast liggen er diverse openbare vervoersvoorzieningen om de hoek, waaronder het NS station Waddinxveen. 

“Veel te doen, alles dichtbij”, dat is kenmerkend voor Waddinxveen. Het dorp ligt in de provincie Zuid-Holland, midden in het Groene Hart. In de 13e eeuw is het als dijkdorp ontstaan bij veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen ligt heel centraal, midden in de Randstad, en dichtbij belangrijke uitvalswegen. Rust, ruimte en groen zijn nooit ver weg. Het is relaxed wonen in hartje Waddinxveen.

Via de socials en de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw. Houd daarom je mailbox en de socials van ’t Gouwe in de gaten. Bekijk de website van BanBouw om de vorderingen van de bouw te volgen. 

Delen: