MRP Development lanceert de start verkoop van het nieuwbouwproject ’t Gouwe - 't Gouwe

MRP Development lanceert de start verkoop van het nieuwbouwproject ’t Gouwe

12 mei 2020

MRP Development start in de komende maand met de verkoop van het nieuwbouwproject ’t Gouwe met 23 terraswoningen in het centrum van Waddinxveen. Bart Meijer (CEO Meijer Realty Partners en MRP Development) en Gezina Atzema (Wethouder van onder andere Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie) lanceren vandaag de start verkoop van ’t Gouwe met het plaatsen van de bouwborden.

MRP Development ontwikkelt in samenwerking met Rezidenz Development de 23 woningen bij het winkelcentrum Gouweplein. Gezina Atzema: Wij zijn blij dat na ruim 5 jaar verdere stappen worden gezet voor de afronding van het centrum. Achter de schermen hebben wij de afgelopen tijd samen met MRP Development hard gewerkt om de 23 terraswoningen klaar te maken voor de verkoop. We hopen hierna snel door te kunnen richting de bouw van de volgende fases.

Er zijn verschillende type woningen in een jaren 20 karakter. De woningen liggen op de begane grond met de voorzijde aan het Spoorpad. Aan de achterzijde is er op de 1e verdieping een privéterras met aangrenzend een gezamenlijke daktuin. CEO Bart Meijer: “De verkoop van deze multifunctionele woningen, waar je zowel kunt wonen als werken, gaat komende maand van start. Het maakt het levendige centrum nog vollediger. Samen met de gemeente staan we stil bij dit bijzondere moment”. Het winkelcentrum Gouweplein en diverse openbaar vervoer voorzieningen, waaronder het NS-station Waddinxveen, liggen om de hoek.

Waddinxveen is dorps wonen in hartje Randstad

“Veel te doen, alles dichtbij”, dat is kenmerkend voor Waddinxveen. Het dorp ligt in de provincie Zuid-Holland, midden in het Groene Hart, met 29.000 inwoners. In de 13e eeuw is het als dijkdorp ontstaan bij veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen ligt heel centraal, midden in de Randstad, en dichtbij belangrijke uitvalswegen. Rust, ruimte en groen zijn nooit ver weg. Het is relaxed wonen in hartje Waddinxveen.

Delen: