ZATERDAG 10 OKTOBER OPEN DAG OP DE PROJECTLOCATIE! - 't Gouwe

ZATERDAG 10 OKTOBER OPEN DAG OP DE PROJECTLOCATIE!

19 november 2020

Het nieuwproject ’t Gouwe met 23 woningen in het centrum van Waddinxveen is nu in verkoop. Om je de sfeer te laten proeven van Waddinxveen verwelkomen wij jou (en jouuw partner) op zaterdag 10 oktober geheel Corona-proof met een kop koffie of thee in Cultuurhuys De Kroon.

Wanneer: zaterdag 10 oktober tussen 10:00 uur – 12:00 uur
Waar: Cultuurhuys De Kroon, Gouweplein 1, 2741 MW Waddinxveen

De dag begint in het cultuurhuis waar ons team jou ontvangt. Om je een betere beleving van de locatie te geven, word je door onze collega begeleid naar jouw toekomstige daktuin. Dit is op 2 min loopafstand vanaf het cultuurhuis. Na de rondleiding op de daktuin kun je in de experience truck een vervolgafspraak maken bij de makelaar.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen en vinden de gesprekken met inachtneming van de 1,5 m afstand plaats. Het is daarom van belang dat je je aanmeldt via nieuwbouw@depater.nl en een tijdsblok reserveert tussen 10.00 uur – 12.00 uur. Ook zijn er bij aanvang mondkapjes beschikbaar. Heb je interesse om de locatie te bezoeken, maar ben je zaterdag niet in de gelegenheid, dan kun je een aparte afspraak maken bij de makelaar.

 

 

Delen: